1.პროექტის
სახელწოდება:ბრიტანული და ქართული სამზარეულო
2.პროექტის მთავარი იდეა(თემა)1-2წინადადებით:
ორი ქვეყნის სამზარეულოს უკეთ გაცნობა.
3.პროექტის აქტუალურობა:ეროვნული კერძების მიმართ ინტერესი.
4.პროექტის მიზნები: კვლევითი, თანამშრომლობითი და კომუნიკაბელური უნარ-ჩვევების
განვითარება
5.მონაწილეთა ასაკი:15 წელი
6.ვადები/ ხანგრძლივობა:1 -2 კვირა
7.მოსალოდნელი შედეგი/პროდუქტები,რაც შეიძლება შეიქმნას:პრეზენტაცია
8.პროექტისათვის საჭირო ძირითადი
რესურსები:სამუშაო ფურცელი,კალამი,პლომასტერი.
9.პროექტის მსვლელობა(ძირითადი აქტივობები): დავყავი ბავშვები ჯგუფებად,მივეცი
დავალება ბრიტანულ და კართულ კერძებზე მოეძიებიათ და შეექმნათ გაზეთი და გაეკეთებინათ
პრეზენტაცია
10.საგანთან /საგნობრივ ჯგუფებთან/ეროვნულ სასწავლო გეგმასთან კავშირი:ინგლისური-ქართული
11.პროექტის ხელმძღვანელი(მასწავლებელი):ნათია სხვიტარიძე
12.ხელმძღვანლის ელ.ფოსტა:natia.skhvitaridze1980@gmail.com
13.პროექტის ვებგვერდი/ბლოგი:natia.skhvitaridze1980blogspot.com
No comments:
Post a Comment